AMSTERDAM – Katie Price beschuldigt haar ex Peter Andre van bewust schijnheilig gedrag om de publieke opinie te beïnvloeden. Hiermee zou de zanger de voogdij over hun kinderen naar zich toe willen trekken.

De uitspatting van Price, beter bekend als Jordan, komt nadat haar ex-man aardbeien was gaan plukken met hun twee kinderen, meldt The Daily Mail.

Volgens Jordan dus een truc om te laten zien dat hij zogenaamd een goede vader is.

Halfnaakt

Het 31-jarige glamourmodel kwam zelf onlangs terug van een vakantie in een Spaans resort waar ze halfnaakt met haar nieuwe vriend, Alex Reid, werd gefotografeerd.

Deze foto’s zullen volgens experts een negatief effect hebben voor Jordan in de voogdijzaak. Jordan reageert geschokt op deze uitspraken: “Als Pete de kinderen heeft heb ik geen zin om de hele dag thuis te zitten, ik ben gewoon menselijk!”

Fout

Over haar uitstapje naar Spanje zegt ze verder: “Ik was weg met wat vrienden terwijl Pete deze week de kinderen had, het lijkt wel of alles wat ik doe fout is.”

Het voormalig stel heeft samen twee kinderen: Junior van vier en Princess van twee. Jordan kreeg voor haar relatie met Peter Andre ook al een kind: Harvey, hij is inmiddels zeven.