AMSTERDAM - Rachel Hazes en haar Italiaan Niccolo Armaroli zijn weer een stel. Vorige maand zette de weduwe van volkszanger André Hazes een punt achter hun relatie omdat het reizen haar opbrak. Maar de liefde blijkt toch te sterk.

"Hij is me achterna gekomen", vertelt de 39-jarige Rachel donderdag in De Telegraaf. "Hij brengt me naar afspraken, kookt, doet de boodschappen."

En deze verplichte rust doet haar goed. "Ik heb sinds de dood van Dré niet zó lang stil gezeten. En dat zet aan tot nadenken.”

Wat de toekomst Rachel en Niccolo brengt weet ze nog niet. “De tijd zal het leren. In ieder geval geniet ik van iedere seconde dat het leven mij en mijn gezinnetje toelacht”, zegt ze in de krant.

Emigratie

Een emigratie naar Italië zit er voor Rachel sowieso niet in, dat ziet ze niet zitten. Vorige maand liet ze in een interview met Story weten dat al het heen en weer gereis haar opbrak. Bovendien had ze het gevoel dat ze haar kinderen in de steek liet als ze haar geliefde opzocht in Italië.

Of Niccolo definitief in Nederland blijft is niet bekend. De Italiaan is eigenaar van een nachtclub in Italië. De nachtclub is op dit moment tijdelijk gesloten in verband met een politieonderzoek naar drugsgebruik. Voor Rachel een zege, aangezien haar geliefde daardoor naar Nederland kon.