AMSTERDAM - Samen met Vandale Industries gaat Jessica Simpson een serie bh’s en onderbroeken maken. En dan niet alleen voor de kleine borstjes en achterwerken, ook mollige vrouwen kunnen zich in Jessica’s lingerie hullen.

“Ik ben gek op lingerie”, vertelt de curvy blondine aan Women’s Wear Daily. “Welke meisje nou niet? Lingerie laat zien hoe ik me voel als ik wakker word en helpt me in de goede stemming voor die dag te komen.”

De collectie bevat naast normale bh’s ook bustehouders voor de volle vrouw. Mollige vrouwen hebben volgens Jessica moeite om ondergoed te vinden dat sexy is, maar ook voldoende ondersteunt.

“Het is belangrijk voor mij persoonlijk om m’n eigen lijn te kunnen dragen”, aldus de zangeres. Jessica werd de laatste tijd regelmatig gespot met een voor Hollywoodbegrippen ‘mollig’ figuur.

Stapje

De stoffen zijn volgens Jessica zacht. De exotische prints op het ondergoed zijn geïnspireerd op Marokko. Deze lingerielijn is slechts een volgend stapje in Jessica’s modecarrière. Haar naam staat al gestikt op jurken, tassen en bikini’s. Ook heeft de zangeres een eigen geurlijn.

Eerder dit jaar maakt Jessica bekend een complete kledinglijn voor de ‘vollere’ vrouw te willen maken.