AMSTERDAM - Melody Klaver krijgt de ene na de andere klap te verwerken. Onlangs verloor de Nederlandse actrice haar vader aan kanker en nu is ook nog eens haar relatie met Nick op de klippen gelopen, meldt Story woensdag.

Waarom het koppel uit elkaar is, is niet bekend. Onlangs liet de 18-jarige Klaver nog aan het tijdschrift weten dat ze dolgelukkig was met haar vriend Nick. "Hij is een heel bijzondere jongen en we hebben het erg leuk met elkaar", zei ze recentelijk.

De actrice kent Nick al een aantal jaar, maar pas in januari kregen ze een relatie. Volgens Klaver was Nick een grote steun voor haar toen ze in 2007 haar vriend Timo Smeehuijzen verloor bij een zelfmoordaanslag in Uruzgan.

"Hij was er al toen Timo overleed", zei Klaver in een eerder interview. "Dat schept niet alleen een band, maar ook een groot vertrouwen."

Tumor

Vorige maand kreeg de actrice een grote klap te verwerken toen haar vader Laurens overleed. De vader van de Oorlogswinter-actrice leed aan een kwaadaardige tumor en is 56 jaar oud geworden.