AMSTERDAM - Gordon gaat mogelijk stappen nemen tegen een dj van Radio 538. De  zanger zei dinsdag in SBS Shownieuws dat de opmerkingen die Rick Romijn maakte in de ochtendshow Evers Staat Op bij hem in het verkeerde keelgat zijn geschoten.

Romijn suggereerde dat Gordon tijdens de Gaypride onwel werd door cocaïnegebruik.

Dinsdag werd duidelijk dat het al langer niet botert tussen Gordon en het radiostation. "Ik ben jarenlang elke ochtend vroeg uit mijn nest gekomen om daar op te treden, maar ik kreeg alleen maar te horen dat ik niet goed zing", reageerde de zanger geïrriteerd.

"Afgelopen maandagochtend hebben ze me echt gestalkt, maar ik heb niet opgenomen. Ik ben klaar met 538."

Negatief

Ook over Rick Romijn, die elke ochtend als sidekick van Edwin Evers te horen is in diens show, heeft Gordon niet veel goeds te melden. "Rick Romijn is natuurlijk een heel naar en negatief persoon."

De dj suggereerde dat Gordon zaterdag tijdens de Gaypride onwel werd als gevolg van cocaïnegebruik. De zanger zegt zelf dat hij bevangen werd door de hitte.

"Ik ga hem eerst zelf bellen, maar ben me aan het beraden om stappen te ondernemen. Ik laat mijn naam natuurlijk niet zo door het slijk halen."

Toppers

Gordon liet het niet na om Radio 538 wel door het slijk te halen. De zanger beweert dat het besluit niet op te treden tijdens Koninginnedag de Toppers duur is komen te staan. Gordon, René Froger en Jeroen van der Boom besloten niet op het podium van 538 te klimmen na het drama in Apeldoorn.

"Daarna zijn ze onze plaat gaan boycotten", zegt Gordon. "Dat is zeker schokkend en ik heb het altijd voor me gehouden, maar ik ben nu helemaal klaar met ze. Nu komt alles naar buiten."