AMSTERDAM - Jan Smit en zijn nieuwe vriendin Liza Plat hoeven niet bang te zijn opnieuw belaagd te worden door Liza's ex-man Wim Visscher. Wim wil omwille van hun dochtertje Fem geen ruzie meer, en heeft vrede gesloten met het kersverse stel.

"We staan nu weer op goede voet met elkaar", zo zegt hij dinsdag in De Telegraaf. "Wat er de afgelopen tijd allemaal is gebeurd, is me niet in de koude kleren gaan zitten. Nu wordt het tijd om het verleden te laten rusten. Alleen zo kan ik verder met mijn leven."

Een aantal weken terug stond Volendam op zijn kop, nadat Wim volledig was doorgedraaid toen Jan en Liza hun koffers aan het pakken waren voor hun vakantie naar Frankrijk. Wim zou Liza en haar moeder hebben geslagen.

Vechtpartij

De 37-jarige Volendammer werd door de politie gearresteerd nadat er een melding van een vechtpartij was binnengekomen.

Wim hoopt dat de rust snel wederkeert. "Volendam is klein. We komen elkaar bij wijze van spreken dagelijks tegen. Ik wil me niet de hele dag opgelaten voelen. Mijn gezin en ik zijn nu gebaat bij rust. Dus ik zit niet direct te wachten op nieuwe verwikkelingen die de zaak bemoeilijken", aldus Wim in de krant.