AMSTERDAM - Het lijkt erop dat Naomi Campbell zich weer niet heeft kunnen inhouden. Het heetgebakerde supermodel gaf op het Italiaanse eiland Lipari, ten noordwesten van Sicilië, een paparazzo ervan langs.

Dat melden verscheidene Britse media maandag. Een woordvoerder van de 38-jarige Campbell ontkent de verhalen, schrijft het Britse tijdschrift Now.

Het voorval zou hebben plaatsgevonden tijdens de vakantie van het 38-jarige Britse model met haar miljardairvriendje Mikhail Prokhorov.

Nagels

De Italiaanse fotograaf Gaetano Di Giovanni beweert dat Campbell hem krabde en met een tas mepte. "Ik was net bezig foto's van haar te maken. Eerst sloeg ze me met haar tas en schreeuwde ze in het Engels naar me. Toen probeerde ze me een klap te verkopen. Ik wist haar te ontwijken, maar haar nagels raakten mijn oog", wordt hij geciteerd.

De paparazzo is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld. De arts zou hem hebben verteld dat het een paar dagen zal duren voor hij weer hersteld is en dat hij naar een oogspecialist moet. Di Giovanni overweegt het model voor de rechter te slepen.

Schikking

Campbell komt vaker in het nieuws vanwege haar agressieve gedrag. In januari werd bekend dat ze een schikking had getroffen met haar voormalige huishoudster. Gaby Gibson klaagde het model aan omdat zij haar zou hebben uitgescholden, geslagen en bedreigd.

Vorig jaar juni kreeg Campbell nog een taakstraf van tweehonderd uur opgelegd wegens mishandeling van twee agenten tijdens een opstootje op de Londense luchthaven Heathrow.

In 2007 dweilde ze vijf dagen lang de vloeren van een pakhuis in Manhattan nadat ze een andere huishoudster zou hebben mishandeld.