AMSTERDAM - Jack Nicholson mag dan inmiddels 72 zijn, de acteur kan nog altijd feesten als een tiener. Tijdens een privéfeestje in het Franse Saint-Jean-Cap-Ferrat gingen alle remmen los. Nicholson flirtte erop los en danste intiem met een zangeres.

Op foto's is te zien dat de Hollywoodacteur het buitengewoon goed naar zijn zin heeft op het feest van de Belgische socialite Christian Berhman. Nicholson had daarnaast over vrouwelijke aandacht niet te klagen. Gedurende de nacht weken de jonge vrouwen geen moment van zijn zijde.

Nicholson is momenteel in Frankrijk vanwege zijn jaarlijkse vakantie. Ook de afgelopen jaren werd hij 's zomers op de Zuid-Franse stranden gespot.

Vrouwen

De acteur staat bekend als womanizer. In de jaren zestig was hij ooit getrouwd, maar nadat zijn huwelijk op de klippen was gelopen ging het hard met de vrouwen. Zijn lange relatie met Angelica Houston liep stuk, nadat bleek dat hij een andere vrouw zwanger had gemaakt. Ook bij drie andere vrouwen verwekte hij kinderen.

Nicholson heeft daarnaast een zwak voor jonge vrouwen. Zo had hij een tijd terug een relatie met de 33 jaar jongere Lara Flynn Boyle.

Versieren

Hoewel de acteur geen moeite lijkt te hebben met het versieren van vrouwen, zegt hij dat zelf wel degelijk moeilijk te vinden. "Ik kan meisjes niet meer zo openlijk versieren als vroeger", zei hij vorig jaar in een interview met AARP The Magazine. "Ik had nooit gedacht dat een woord als 'ongepast' ooit op mij van toepassing zou zijn, maar toch is het nu wel eens zo."

Jack Nicholson gaat los op feestje