AMSTERDAM - Peter Andre laat binnenkort de tatoeage van Jordan op zijn trouwvinger verwijderen. Dat zei hij in een interview met de Britse tabloid News of the World.

"Hij wordt binnenkort verwijderd, maar het stond niet bovenaan mijn prioriteitenlijstje", vertelt hij.

Zijn ex liet eind juni al een dikke zwarte X door zijn op haar pols getatoeëerde naam zetten. De 31-jarige Jordan, die in het echt Katie Price heet, en Peter Andre waren 4,5 jaar getrouwd.

De 36-jarige 'Mysterious girl'- zanger en Jordan hebben twee kinderen samen: zoon Junior van 4 jaar en dochter Princess Tiammii, die twee is. Daarnaast behandelt de zanger de 7-jarige Harvey, het eerste kind van Jordan met voetballer Dwight Yorke, alsof het zijn eigen kind is.

Nog steeds moeilijk

Andre heeft het nog steeds moeilijk met de scheiding, bekent hij. "Ik blijven denken dat ik er inmiddels wel eens overheen mag zijn, maar ik krijg het maar niet uit mijn hoofd."

In het interview geeft Andre aan dat de kinderen nog steeds niet weten dat hun moeder en vader van elkaar willen scheiden. "Als ik ze bij Katie achterlaat. Dan zeg ik dat pappa moet werken, zodat ik speelgoed voor ze kan kopen."

En als hij de kinderen van Katie krijgt, vertelt hij ze dat mamma moet werken. "Ik weet dat ik ze op een bepaald moment de waarheid moet vertellen, maar het voelt een beetje hetzelfde als dat ik graag wil dat ze nog een tijdje in de kerstman geloven."

Woest

De zanger verliet Katie nadat foto's van haar opdoken in de krant waarop zij dronken tijdens een avondje stappen te zien was. Hij geeft toe dat hij woest werd toen hij foto's van Price halfnaakt feestend op Ibiza zag. Katie was daar na het bekend worden van de scheiding naartoe gegaan, volgens eigen zeggen om stoom af te blazen. "Ik belde haar op en ik zei haar dat ze zichzelf te schande maakte."

Dergelijke foto's zorgen ervoor dat de zanger zich afvraagt of hij ook maar iets voor haar heeft betekend, zegt Andre. "Ik vraag me af of er ook maar iets van ons huwelijk echt was." Zijn ex wil hij nooit meer terug, vertelt hij. Toch hoopt de zanger dat ze in het belang van de kinderen vrienden kunnen worden.

Ondanks alles gelooft hij nog steeds in het huwelijk. "Maar mijn probleem is dat ik val op wilde meiden." Hij hoopt in de toekomst toch nog een gelukkig gezinnetje te kunnen opbouwen. "Maar ik zal goed moeten zoeken naar de juiste vrouw."