AMSTERDAM – Het vierde kind van Jude Law, wat hij zal krijgen met zijn ex-vriendin, wordt een meisje en zal Sophia gaan heten.

Advocaten van Samantha Burke, de vrouw in kwestie, hebben dit bevestigd tegenover People.com

“Samantha, haar moeder en haar familie kunnen bevestigen dat Jude contact heeft opgenomen en zich behulpzaam heeft opgesteld”, aldus de verklaring.

Welzijn

Ook geeft Burke aan dat zij er het volste vertrouwen in heeft dat de acteur zich ook na de zwangerschap positief opstelt. “Jude en Samantha blijven betrokken voor de gezondheid en het welzijn van de baby”, zo schrijven de advocaten.

Burke zou de zwangerschap verder graag privé willen houden, zo maakt ze duidelijk. “Dit blijft een privé-kwestie tussen mij en Jude Law.” Het 24-jarige fotomodel had een korte relatie met Law tijdens zijn werk voor de film Sherlock Holmes.

Moeder

De moeder van Burke vertelde eerder in de media dat haar dochter bang was om het nieuws aan de 36-jarige acteur te vertellen. De nieuwe verklaring op People.com maakt duidelijk dat “de commentaren van de moeder van Burke in de media uit hun context zijn gehaald.”

Sophia wordt in de herfst van 2009 verwacht.