AMSTERDAM - Teleurgestelde fans van Jordan hebben zaterdag in Bournemouth haar laatste boek aan flarden gescheurd, omdat het glamourmodel niet kwam opdagen voor een signeersessie.

Katie Price, zoals ze in het echt heet, moest afzeggen nadat ze een spoedbehandeling aan een tand moest ondergaan, meldt de Britse boulevardkrant Daily Mail.

De 31-jarige ster zou zaterdag in Bournemouth een signeersessie ter promotie van haar nieuwste boek 'Sapphire' houden. Onderweg verloor ze een stukje neptand en moest ze naar de tandarts voor een spoedbehandeling, vertelt haar woordvoerder.

"Het deed flink veel pijn, maar gelukkig vonden we een tandarts die speciaal voor haar zijn praktijk opengooide."

Griep

Door de verdovingen die Jordan kreeg zwelde het gezicht van de rondborstige vamp flink op. "Zo kon ze haar publiek niet onder ogen komen", verklaart de woordvoerder. Na de behandeling kreeg Price ook nog eens last van griepachtige verschijnselen, waardoor ze nu op bed ligt.

Op veel begrip en steun van haar fans kon Jordan echter niet rekenen. Sommige van hen hadden drie uur in de regen gewacht op haar komst. Toen ze hoorden dat hun idool verstek liet gaan, scheurden ze haar boek aan flarden.

Teleurgesteld

Een woordvoerder van de winkel waar de ster haar handtekeningen zou uitdelen, zegt dat alle fans heel teleurgesteld reageerden op het nieuws.

De signeersessie is verzet naar zaterdag. Degenen die hun boek niet hebben verscheurd, maken zodoende alsnog kans op een handtekening in het boek en een babbeltje met hun idool.