AMSTERDAM - Ali Larter is zaterdag getrouwd met Hayes MacArthur. De intieme bruiloft van de actrice die Niki Sanders speelt in Heroes en de minder bekende acteur Macarthur vond buiten plaats op het het landgoed van de ouders van de bruidegom in Kennebunkport in de staat Maine.

Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

Voorafgaand aan de ceremonie werd Ierse muziek gespeeld, omdat MacArthur van Ierse afkomst is. Onder de gasten bevond zich actrice Amy Smart, bekend van films als 'Just friends' en 'The butterfly effect'.

De 33-jarige Larter is momenteel te zien in haar rol in de televisieserie Heroes, in Nederland uitgezonden door RTL 5. Daarnaast speelde ze in films als 'Final destination' en 'Legally blonde'.

Manlief Hayes MacArthur is ook acteur. Hij heeft onder meer in de televisieserie 'How I met your mother' gespeeld.

Verloofd

Het is voor de bruid en de bruidegom de eerste keer dat ze iemand eeuwige trouw hebben beloofd. In december 2007 maakten ze bekend dat ze zich na een relatie van vijf jaar hadden verloofd.

In februari vertelde Larter nog tegen de Cosmopolitan dat al sinds haar 15e iemand wilde vinden om mee te trouwen. "Mijn hart is zo vaak gebroken, omdat ik er zoveel van verwachtte. En toen was hij er opeens."