AMSTERDAM - Paris Hilton en haar ex-liefje Doug Reinhardt zijn weer een stel. Minder dan twee maanden geleden gingen de twee uit elkaar, maar inmiddels hebben ze de draad weer opgepakt en zijn ze weer helemaal gelukkig met elkaar.

Zo heeft een bron dicht bij het koppel gezegd tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

In juni gingen de 28-jarige hotelerfgename en de 23-jarige honkballer opeens ieder weer hun eigen weg, naar verluidt nadat ze ruzie kregen na een avondje stappen in Los Angeles.

De vier maanden dat ze samen waren geweest hadden ze aan de hele wereld laten weten dolverliefd op elkaar te zijn. In april liet de blondine nog weten te willen trouwen met de honkballer. "Hij wordt mijn echtgenoot", zei Hilton destijds.

Publiciteit

Een ingewijde vertelde na de breuk tegenover entertainmentwebsite TMZ dat Hilton 'eindelijk' had ingezien dat 'Doug alleen maar met haar ging omwille van publiciteit'.

Later deed het gerucht de ronde dat Hilton haar vriendje, die te zien was in de realityshow The Hills, aan de kant had gezet, nadat de 24-jarige honkballer zou hebben gezegd dat zijn kostje voor de rest van zijn leven was gekocht vanwege zijn relatie met de hotelerfgename.

Daarnaast zou Paris haar minnaar ervan hebben verdacht op haar kosten aan het shoppen te zijn geslagen en andere vrouwen te zien.

Twitter

Reinhardt zelf heeft maandag op Twitter gezet een geweldig weekeinde achter de rug te hebben met 'mijn prachtige vriendinnetje'. "Ik houd zoveel van haar." De woordvoerder van Reinhardt wil geen commentaar geven.