AMSTERDAM - Zangeres Christina Aguilera kruipt achter de knoppen van haar eigen radiostation. De blonde ster maakte vrijdag haar debuut als radio-dj.

Aguilera zal in de rol van radio-dj haar favoriete nummers, interviews, nieuws en persoonlijk commentaar ten gehore brengen.

"Ik zal allemaal verschillende genres laten horen van A Tribe Called Quest tot de Beatles, Billy Holliday, Bjork, Black Sabbath en Jay-Z", vertelde de zangeres.

Het radioavontuur is niet het enige waar de Aguilera zich mee bezig zal houden. De 28-jarige ster, werkt ook aan haar nieuwe album en ze zal samen met Cher in de film 'Burlesque' spelen. Beiden worden volgend jaar uitgebracht.

Achtertuin

De zangeres, die ook een moeder is van een 1-jarig zoontje, is vorig jaar verhuisd. Sindsdien heeft Aguilera een studio in haar achtertuin staan waar ze al het nieuwe materiaal opneemt.

"Het is perfect, in de ochtend duik ik meteen met mijn slippers en joggingsbroek de studio in." De paparazzi worden hier gestoord van en hebben aan de man van Aguilera gevraagd of ze ooit nog eens het huis uit zal komen.

The Eagles

De popzangeres gaat als dj ook haar nieuwe nummers draaien. Christina Aguilera kan namelijk niet wachten om haar nieuwe liedjes, de ether in te gooien.

Het nieuwe radiostation van de zangeres is onderdeel van het project Artist Personal Experience Radio (A.P.E Radio). Ook werd vrijdag een eigen kanaal van The Eagles gelanceerd, dat wordt gepresenteerd door gitarist Joe Walsch.