AMSTERDAM - Janice Dickinson vindt zichzelf nog steeds een jonge blom. Dat zei ze tijdens een interview met RTL Boulevard.

De 55-jarige Dickinson, die zichzelf in het verleden wel eens 's werelds eerste topmodel noemde, woonde dit weekend in de Westergasfabriek een catwalkshow van Supertrash bij.

Dickinson kon sommige vragen van de interviewer duidelijk niet waarderen. "Wat is je vraag? Of ik me oud en passé voel? Ik zie er goed uit voor iemand van 900", grapte ze eerst nog.

"Hoezo, ik ben geen jong ding meer?", vroeg ze vervolgens echter dreigend, waarna ze de interviewer toebeet: "Dat ben ik wel!"

Ophoepelen

Het model begon in 2006 zelf een modellenbureau. Hierover ging het televisieprogramma The Janice Dickinson Modeling Agency. De heetgebakerde diva schold op de televisie haar modellen zelf ook dikwijls de huid vol.

"Als ze er niet tegen kunnen, moeten ze ophoepelen", zei ze daarover. "Als ik het hier niet doe, dan gebeurt het wel in New York, Japan, Duitsland, Irak of Iran. Als ze vinden dat ik schreeuw, is dat hun probleem."