AMSTERDAM - Het lijkt erop dat er eindelijk een einde is gekomen aan de bittere vechtscheiding tussen Hulk Hogan en zijn ex Linda.

Terry Bollea, zoals Hulk Hogan eigenlijk heet, en Linda zijn het eens geworden over wie wat krijgt.

De advocaten hebben dat de rechter dinsdagochtend laten weten, meldt het regionale ABC-televisiestation WFTS.

Hoe de goederen worden verdeeld, is niet bekendgemaakt. De hoorzitting dinsdag duurde slechts kort.

Kus

Voordat de zitting begon, glimlachte zowel Hulk als Linda. Linda gaf haar ex zelfs een kus op zijn wang.

Een blije Hulk vertelde toen hij de rechtbank uitliep voor de camera's: "Ik ben een vrij man", meldt entertainmentwebsite TMZ. Linda liet weten dat 'de oorlog voorbij is'.

In november 2007 werd bekend dat Linda na een huwelijk van 24 jaar de scheiding had aangevraagd van de Amerikaanse worstelaar.

Verkeersongeluk

Hogan moest het nieuws destijds vernemen via een verslaggever van een krant. Het voormalige echtpaar heeft twee kinderen samen: de 21-jarige Brooke en de 19-jarige Nick.

De scheiding werd aangevraagd kort nadat Nick een ernstig verkeersongeluk veroorzaakte.

Hierbij liep zijn goede vriend John Graziano, die naast hem in de sportauto zat, zwaar hersenletsel op. Graziano is na het ongeval voor de rest van zijn leven afhankelijk van medische zorg.

Alimentatie

De echtscheiding tussen Hulk Hogan en zijn vrouw Linda verliep niet bepaald amicaal. De hoorzitting van dinsdag was een voortzetting van een zitting in juni.

Hierin gaf de advocaat van Hulk Hogan nog aan dat de veertigduizend dollar -zo'n 28 duizend euro- alimentatie die zijn ex van hem per maand krijgt, veel te hoog is. Daarbij zou Linda het geld op een verkeerde manier uitgeven.

Alcoholiste

Een haarstyliste van het koppel vertelde destijds in de rechtszaal onder meer dat Linda veel drugs gebruikt en een alcoholiste is.

"Ze heeft geen goede relatie met haar dochter en met haar zoon en ze verspeelt een fortuin." De advocaat van Linda ontkende de beschuldigingen in juni nog.

Affaire

Het gezin is vooral bekend van de realityserie Hogan Knows Best, die in Nederland te zien was op MTV. Kort na afloop liep het huwelijk stuk.

Hulk zou de huwelijksbreuk hebben veroorzaakt door een affaire te beginnen met een 24-jarige vriendin van zijn dochter.