AMSTERDAM - Leonardo DiCaprio werkt verder aan zijn lijst met beroemde ex-vriendinnen. Voorheen vielen Cameron Diaz en model Gisele Bündchen als een blok voor de acteur.

Volgens een bron van het Britse boulevardkrant The Sun gooit DiCaprio nu al zijn charmes in de strijd voor Pussycat Doll Ashley Roberts.

Alle inspanningen van de Pussycat Dolls de dag daarvoor waren uiteindelijk dus voor niets.

Toen de vijf leden een Engelse club op stelten zetten, waren ze verwoed op zoek naar een geschikte man voor de enige single van het stel Ashley Roberts.

Drankrekening

Na talloze mislukte pogingen was het eindresultaat een drankrekening van duizenden euro's maar geen minnaar.

De dag erna had Roberts meer geluk: ze sloeg Dicaprio aan de haak zonder de hulp van haar collega-zangeressen.

De twee zagen elkaar voor het eerst tijdens een polo-evenement in Surrey. Na een paar korte beleefdheden uitgewisseld te hebben, nodigde de 'Gangs of New York'-acteur de Pussycat Doll uit mee te gaan naar een club. Al na een uur kreeg DiCaprio Ashley zover.

Dure tequila

De acteur had naar verluidt een tafel in het vip-gedeelte van de club en werd omringd door een stuk of twintig beeldschone modellen.

"Toen Roberts binnenkwam werd ze meteen uitgenodigd aan zijn tafel en ondanks al die vrouwen besteedde DiCaprio alleen aandacht aan de Pussycat Doll", vertelt de bron.

"Ze gingen los die avond, zonder gêne bestelden ze de ene fles champagne na de andere en voor de afwisseling namen ze dure tequila."

Discreet

Volgens de toeschouwer zat het stel zo dicht op elkaar, dat de Pussycat Doll bijna op zijn knie zat.

De acteur en de zangeres verlieten uiteindelijk op hetzelfde moment de club. Het vermeende koppel wilde het discreet doen, ze namen beide een andere uitgang.