AMSTERDAM – Actrice Liesbeth Kamerling gaat binnenkort met  haar vriend en kind naar Val Thorens in Frankrijk verhuizen. Haar vriend Frans Pahlplatz, gaat daar een de horecazaak opzetten.

Dit maakt de actrice bekend in de Story. Het nieuws is opmerkelijk, omdat de relatie van Pahlplatz en Kamerling juist stukliep toen ze een gezamenlijk horeca-bedrijf runden op Bonaire. Inmiddels zijn de twee weer bij elkaar.

Toch gaat de actrice, die momenteel zwanger is van haar tweede kind, ervan uit dat het dit keer wel goed zal gaan.

Kamerling vestigt zich overigens niet permanent in Frankrijk. Gedurende het jaar zal ze zowel in Val Thorens als in Nederland verblijven.

Andere aanpak

“We gaan het nu anders aanpakken. Frans zal zich volledig op de zaak storten en ik op ons gezin.”

“Dat we naar Frankrijk verhuizen heeft mede te maken met het altijd grauwe weer en drukte hier. Vandaar dat we ooit naar Bonaire vertrokken. Maar daar viel alles vreselijk tegen.”

Liefdesgeluk

Kamerling is over twee maanden uitgerekend. "Ik verheug me enorm op deze baby, die toch de bekroning is op het liefdesgeluk dat Frans en ik vorig jaar hervonden."

Drogisterij

Kamerling is al een tijdje niet meer voltijd actrice. De zus van Antonie Kamerling maakte vorig jaar bekend weer meer te willen spelen, maar afgelopen winter bleek dat ze een baantje in een drogisterij had.

Kamerling is bekend geworden als Daantje in de soap Goede Tijden Slechte Tijden. Ook speelde ze in de films Phileine zegt Sorry en Science Fiction. In 2008 is ze te zien geweest in de speelfilm Panman: Rhythm of the Palms.