AMSTERDAM - Het Nederlandse model Sharlely ‘Lily’ Kerssenberg gaf in juni haar jawoord aan tennisicoon Boris Becker.

In een interview dat het tijdschrift Grazia dinsdag op haar website plaatste, vertelt Kerssenberg niet direct gecharmeerd te zijn van Becker.

Kerssenberg ontmoette de tennisser in 2005. “Leuke vent, dacht ik nog, maar verder niet. Ik viel ook niet in katzwijm, want ik had niets met tennis. Ik zat in een restaurant in Miami toen hij kwam aanrijden in die grote auto van hem. Ik keek hem aan en dacht: ‘Mwah, laat maar.’”

Kwelgeest

Kerssenberg hing de kwelgeest uit. “Ja, hij heeft me echt moeten veroveren. Hij bleef maar bellen. Toen ik hem weer ontmoette bleken we niet uitgepraat te raken. ‘Wauw, hij is best een leuke man’, schoot er door me heen.”

Sharlely, of 'Lily' zoals Boris haar noemt, is inmiddels een ster in het verleiden van haar kersverse echtgenoot.

Jarretelles

“Boris vindt de spannende pakjes van Agent Provocateur helemaal te gek. ‘Doe dit eens aan of probeer dat eens met die jarretelles’, zegt hij dan."

"Ja, van de kaarsen tot de Louboutins die ’s avonds aangaan, we hebben alles in huis wat je nodig hebt om het leuk te maken."

Spelen

"Boris en ik spelen heel veel samen. Soms gaan we stiekem naar buiten, de tuin in. Slapen de kinderen? Zijn ze tv aan het kijken? Oké, snel snel.”