AMSTERDAM - Ex-Atomic Kitten Kerry Katona zou willen scheiden van haar man Mark Croft na beledigende uitlatingen van Croft in de Engelse media.

Hij vindt dat zijn 28-jarige vrouw veel te dik is geworden. Croft en Katona staan er om bekend een turbulente relatie te hebben.

Ze besloten in twee jaar huwelijk al drie keer eerder uit elkaar te gaan. Nu is het Katona die haar 39-jarige man afgelopen zondag het huis uit zette.

De voormalige zangeres kende in het verleden al problemen vanwege haar gewicht. Ze onderging vorig jaar een liposuctie en een borstverkleining om gewicht te verliezen, maar ze kwam daarna weer twintig kilo aan. De ex-Atomic Kitten heeft nu maat 42.

Ladykiller

Haar man vindt het helemaal niks dat zijn Katona zo is uitgedijd. Een vriend van het echtpaar vertelde aan het Engelse blad News of the World: “Hij vindt zichzelf een ladykiller en is van mening dat hij iemand verdient die aandacht aan zichzelf besteedt.”

Katona beweerde onlangs dat Croft haar het liefst ziet met mooie rondingen. Daar is volgens Croft niets van waar. Volgens de vriend vindt hij zijn toekomstige ex met de dag minder aantrekkelijk worden.