AMSTERDAM - Zangeres LeAnn Rimes doet een boekje open over haar op de klippen gelopen huwelijk. Tijdens een concert in Utah vertelde de zangeres zaterdag voor het eerst over haar huwelijksproblemen.

Dit maakte het Amerikaanse tijdschrift US Weekly maandag bekend. De 26-jarige ster, die al zeven jaar getrouwd is met Dean Sheremet, vertelde vlak voordat het nummer 'God takes care of your kind' werd ingezet:

"De ene keer doe je niets, maar de andere keer wil je wraak. Als je geen wraak neemt, laat je het over aan God."

Afstand

Een bron vertelde aan het Amerikaanse tijdschrift dat de twee gescheiden leven, maar dat ze nog wel elkaars beste vriend zijn. "Het stel gaat nog niet scheiden."

"Rimes en haar man nemen afstand van elkaar om uit te vinden wat er misgaat in hun huwelijk. Het koppel geeft niet zomaar op en wil aan de relatie blijven werken."

Verhouding

Naar verluidt heeft de zangeres al vier maanden een affaire met de 'Ugly Betty'-acteur Eddie Cibrian. De vrouw van Eddie heeft bevestigd dat ze hem verlaten heeft toen ze achter deze verhouding kwam.

"Eddie en ik hebben afstand van elkaar genomen. Ik doe wat het beste is voor mijn kinderen. Eddie en LeAnn verdienen elkaar", zei Brandi Glanville, de vrouw van Eddie en moeder van Mason (6) en Jake (2).

Hart

"Het is in sommige gevallen onvermijdelijk dat je hart wordt gebroken in een relatie", vertelt de zangeres. Of Rimes hiermee doelt op haar eigen hart, dat van haar man of dat van de vrouw van haar minnaar, is onbekend.

Wel is duidelijk dat het slecht gaat met het koppel: hun huis staat te koop en Rimes droeg tijdens het optreden niet haar trouwring.