AMSTERDAM - Glamourmodel Jordan heeft een wilde nacht beleefd met kooivechter Alex Reid. De gespierde man mocht van Jordan, die middenin een (v)echtscheiding met zanger Peter Andre zit, met haar de donderdagnacht doorbrengen in een super-de-luxe hotelkamer in Liverpool.

Dat meldt de Britse tabloid News of the World.

Het rondborstige model was donderdag in het hotel in Liverpool gearriveerd voorafgaand aan een signeersessie voor haar nieuwe roman 'Sapphire'.

Ze werd hierbij gevolgd door camera's van MTV, die haar volgen voor een nieuwe serie. Reid hield hierbij afstand en stond wat te praten in zijn mobieltje.

Nadat de camera's weg waren, ging het tweetal naar haar suite, die Reid en Price een paar uur later weer verlieten om zich te vermaken in de bar van het hotel. Drie uur later verdwenen ze weer in de hotelkamer.

Gebonk

Een hotelgast stelt het tweetal die avond gezien te hebben. "Ze konden niet van elkaar afblijven. Het was duidelijk dat ze een kamer nodig hadden. En toen ze eenmaal binnen waren, kwam er de hele tijd veel lawaai en een continu gebonk uit die kamer."

De volgende ochtend zou Price zich pas rond lunchtijd weer hebben laten zien, grijnzend van oor tot oor.

De 31-jarige Jordan werd eerder deze week al betrapt met Reid terwijl ze zich vergrepen aan elkaar in een nachtclub. Woensdag ontkende ze op de televisie echter dat sprake was van een relatie met de 34-jarige voormalige ster uit de Britse soapserie Hollyoaks.

Sex and the City

Price is overigens afgewezen voor een rol in de tweede 'Sex and the city'-film. Het rondborstige model deed woensdag auditie voor de rol van een Engelse oppas met grote borsten, onthulde ze eerder deze week in een radioprogramma van de BBC.

De Britse boulevardkrant The Sun meldt echter dat ze niet bij de laatste twintig kandidaten voor de rol zit.

Een bron heeft tegen de krant gezegd dat de filmbazen zoeken naar een jong iemand met een fris gezicht, die geen tekenen van plastische chirurgie vertoont. "Jordan voldoet aan geen van die eisen."