AMSTERDAM - Het gaat goed met Mischa Barton. Dat zegt acteur Ashton Kutcher, meldt persbureau Reuters. Kutcher is de bedenker van de televisieshow The Beautiful Life, waarin de 23-jarige Barton gaat spelen.

De actrice uit de O.C. werd vorige week met onbekende klachten opgenomen in een ziekenhuis.

Gesuggereerd werd dat ze gedwongen onder psychiatrisch toezicht was geplaatst. Haar woordvoerder liet medio deze week al weten dat de actrice aan de beterende hand is en dat ze van plan is binnenkort weer aan het werk te gaan.

Barton onderweg

Kutcher heeft vrijdag op een conferentie in Pasadena gezegd dat Barton onderweg is naar New York om zich bij de cast van de show te voegen.

De man van actrice Demi Moore praatte als fervent Twitteraar tijdens de conferentie mee over het gebruik van de sociale netwerksite Twitter. De 31-jarige acteur en presentator praatte tijdens de bijeenkomst kort over Barton.

The Beautiful Life moet in het najaar in Amerika op de beeldbuis verschijnen. De show gaat over een groep modellen. Barton, die ook furore maakte als model, speelt in The Beautiful Life een model met een drugsverslaving.