AMSTERDAM - Na twee realityshows denkt Kendra Wilkinson dat ze het grote publiek nog steeds veel te melden heeft. Het ex-liefje van Playboy-oprichter Hugh Hefner gaat haar memoires uitbrengen.

Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People op basis van een verklaring van de uitgever van de blondine.

Wilkinson zegt in de verklaring zich het gelukkigste meisje op aarde te voelen. "Ik heb een man op wie ik dol ben, er is een baby op komst en nu worden mijn memoires uitgegeven."

De 24-jarige Wilkinson stapte eind juni in het huwelijksbootje met de 26-jarige American Football-speler Hank Baskett. Drie weken daarvoor maakte ze bekend zwanger van hem te zijn.

Reallifesoap

Wilkinson werd bij het grote publiek bekend door haar rol in de reallifesoap The Girls Next Door, die in Nederland te zien is onder de titel 'Girls of the Playboy Mansion'.

In de serie werden Wilkinson, Holly Madison en Bridget Marquardt op de voet gevolgd als vriendinnen van Playboybaas Hefner. De drie hebben de Playboy Mansion inmiddels verlaten.

Wilkinson schittert in Amerika momenteel in haar eigen realityshow, Kendra, waarin de blondine wordt gevolgd bij haar vertrek uit de Playboy Mansion.

Het boek moet volgende zomer in de winkels liggen. De 24-jarige realityster zou haar memoires op een humoristische en herkenbare wijze neerpennen. "Kendra is zo oprecht en grappig dat haar memoires absoluut uniek zullen zijn", zegt een woordvoerder van de uitgever.