AMSTERDAM - Katie Price wil graag een rol in de tweede 'Sex and the city'-film bemachtigen. Het rondborstige glamourmodel heeft zelfs al auditie gedaan, onthult ze in een radioprogramma van de BBC.

"Ze zochten een Engelse oppas met grote borsten, dus daar ben ik voor gegaan", zegt het 31-jarige glamourmodel dat in scheiding ligt met zanger Peter Andre.

Price, die beter bekend staat als Jordan, vertelde dat ze woensdag auditie heeft gedaan, maar niet verwacht snel iets te horen.

Acteerambities

Ondanks de sollicitatie naar de filmrol zegt het model geen acteerambities te hebben. "Ik wil geen actrice worden, dat heb ik nog nooit gewild."

"Maar waarom zou ik geen gokje wagen als er een klein rolletje voorbij komt?".

Beckham

Katie Price is niet de enige celeb die graag in de tweede 'Sex and the city'-film wil spelen. Ook Victoria Beckham zou auditie gedaan hebben. De ex-Spice Girl hoopt in de rol van een fashionista te mogen kruipen.

De eerste 'Sex and the City'-film verscheen vorig jaar. De vertrouwde gezichten van Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis en Kim Cattrall kwamen hierin voorbij.

De vier actrices, die jarenlang de rollen van Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha op zich namen in de gelijknamige tv-serie, doen ook in het vervolg mee. De tweede 'Sex and the City'-film moet in mei in Nederland te zien zijn.