AMSTERDAM - Sylvie van der Vaart staat over zeventien dagen weer voor de camera. De 31-jarige voetbalvrouw, bij wie in mei borstkanker werd vastgesteld, neemt vanaf 7 augustus weer plaats in de jury van de Duitse talentenjacht Das Supertalent.

Tegen de Duitse tabloid Bild zegt Sylvie dat ze niet kan wachten tot de opnamen beginnen.

De blondine heeft al een operatie ondergaan, maar krijgt nog een aantal preventieve chemokuren voor haar kiezen. De Duitse zender RTL plant Sylvie's draaidagen rond haar kuren.

Een woordvoerder van de televisiezender zegt dat de opnamen in overleg met Sylvie gepland worden. "Ze is een bijzonder sterke vrouw. We zullen deze moeilijke tijd samen doorkomen en helpen waar we kunnen."

Jury

Het is niet de eerste keer dat Sylvie plaatsneemt in de jury van Das Supertalent, de Duitse versie van Holland's Got Talent. Ook vorig jaar nam ze plaats naast Dieter Bohlen en Bruce Darnell.

De voetbalvrouw laat de Duitse tabloid weten niet te kunnen wachten tot ze weer aan de slag kan. "Ik verheug me enorm op de nieuwe shows, ik kan niet wachten. In het bijzonder verheug ik me op het weerzien met Dieter en Bruce."