AMSTERDAM - Zangeres Christina Millian heeft zich verloofd. Millian ontkende lange tijd dat ze muziekproducent The-Dream heeft beloofd haar jawoord te geven, maar de zangeres heeft nu toch toegegeven dat dit waar is.

Dit heeft het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly laten weten. Wanneer de twee elkaar eeuwige trouw beloven, hebben ze nog niet besloten, zegt de 27-jarige Millian.

"We hebben nog geen concrete plannen gemaakt, maar ik kan bevestigen dat we niet al zijn getrouwd," aldus de zangeres.

De tortelduifjes zijn niet van plan een groots evenement te maken van hun bruiloft, laat de r&b-zangeres weten. "We willen gewoon onze beste vrienden en familie erbij hebben, maar we willen er niet een al te groot feest van maken."

Eerste huwelijk

The-Dream zegt dat het tweetal nu al over kinderen aan het nadenken is. "Ik ben dol op kinderen en Christina is misschien nog wel gekker op kinderen dan ik." Toch is het tweetal vooralsnog druk aan het werk. Van Millian komt binnenkort een nieuw album uit, 'Elope'.

Voor Millian wordt het haar eerste huwelijk. Eerder had ze een relatie met Nick Cannon, die tegenwoordig getrouwd is met Mariah Carey. The-Dream was eerder getrouwd met zangeres Nivea. Dit huwelijksbootje strandde echter eind 2007.