AMSTERDAM - Fred Durst, voorman van de Amerikaanse rockband Limp Bizkit, is getrouwd. Op zijn Twitter-pagina schrijft de 38-jarige zanger over zijn 'geliefde vrouw Esther Durst'.

Ook schreef Durst donderdag dat hij en Esther Nazorov nu 'een en compleet zijn'.

In april kondigde Durst het grote nieuws aan via Twitter. Hij riep destijds op de champagne alvast te ontkurken en schreef dat hij de gelukkigste man ter wereld was.

Volgens celebrityblogger Perez Hilton twijfelde Durst op het laatste moment toch of hij echt zo gelukkig was.

Las Vegas

Hilton schreef zaterdag dat Durst en Nazorov eigenlijk vorig weekeinde in het huwelijksbootje zouden stappen. Het stel reisde af naar Las Vegas, maar Durst bedacht zich op het laatste moment en haalde een streep door de trouwplannen.

Een emotionele Nazorov zou in tranen teruggevlogen zijn naar haar thuisbasis San Jose, waar de zanger zijn vriendin op zijn knieën smeekte om vergiffenis.

De smeekbedes hebben geholpen, want eerder deze week stapten de twee alsnog in het huwelijksbootje.

Britney

Durst werd eerder gekoppeld aan Britney Spears. De zanger heeft twee kinderen, dochter Adriana uit een eerder huwelijk en zoon Dallas uit een andere relatie.

Limp Bizkit, dat hits scoorde met 'Nookie' en 'Rollin' staat na een jarenlange pauze weer op de planken.

Zaterdag gaf de band na acht jaar afwezigheid weer een optreden in de Verenigde Staten. Fans konden het concert in Las Vegas gratis bijwonen.