LONDEN - Arnold Klein, de huidarts van Michael Jackson, beweert dat hij de vader is van de twee oudste kinderen van de overleden popster. Dat schrijft de Britse krant The Mirror zondag. Hij zou dit tegen vrienden gezegd hebben.

Om deze reden zou de arts een gooi willen doen naar het voogdijschap over de twee, Prince Michael (12) en Paris (11).

Volgens de bron zou de dermatoloog kunnen bewijzen dat hij de biologische vader is. De kinderen noemden Klein, die bevriend was met de poplegende, altijd al 'oom Arnie'.

Klein, die homo is, zou het zaad in opdracht van Jackson ter beschikking hebben gesteld.

Intelligentie

De zanger zou zijn huidarts verkozen hebben vanwege zijn ''fabelachtig grote intelligentie''. Debbie Rowe, de moeder van het kroost, werd vervolgens kunstmatig bevrucht, aldus de krant. De dokter zou geld hebben gekregen om zijn mond te houden.

Ook Janet Jackson, de zus van Michael, zou overwegen zich in de voogdijstrijd te mengen. De Britse krant News of the World meldt zondag dat de zangeres verklaard heeft klaar te staan om moeder van de kinderen te worden, mochten ze dat willen.

Haar vriend, Jermaine Dupri, zou ze inmiddels gedumpt hebben omdat de familieperikelen al haar aandacht opeisen.

Katherine Jackson

Prince Michael en Paris en hun halfbroer Prince Michael II (7) logeren sinds de dood van Michael Jackson, ruim drie weken geleden, bij de moeder van de popster, Katherine Jackson.

Momenteel woedt er een juridische strijd over de vraag wie er voor de kinderen moet gaan zorgen.

Katherine Jackson (79) steggelt al weken over de voogdij met Jacksons ex-vrouw Debbie Rowe, de moeder van de twee oudste kinderen.