Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Party, Privé, Story en Weekend. Met daarin deze week dat BN’ers feesten op Ibiza, de dure ketting van Maxima, nephuwelijk voor Bridget, dat circus Belinda is verhuisd, Gerda Smit Yolanthe beschuldigt en de Hazes-dames weer single zijn. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Ibiza is ook dit jaar weer ‘the place to be’ voor Bekend Nederland. Wendy van Dijk heeft er lol met haar Erland. Samen met zoontje Sem geniet ze van zon, zee en strand op het feesteiland.

Ook Yolanthe Cabau tortelt er met voetballer Wesley. We zien het (onofficiële) stel kussen en knuffelen op een luxe jacht.

Even geleden genoot Sylvie er met man Rafael van der Vaart van een paar daagjes luieren zonder kind.

En ook Patty Brard heeft weer haar intrek genomen in haar villa. Na haar buikwandcorrectie kan ze weer lekker in badpak paraderen, meldt ze tevreden in Weekend. Mèt omslagdoek, mogen we hopen.

Prijzig pronkstuk

Maxima mag graag pronken met de juwelen van haar schoonfamilie. Maar omdat de collectie voor haar dochters best groter mag, kocht ze zelf ook een ketting.

Ze droeg het opvallende veelkleurige sieraad op Alexanders verjaardag, bij een knalroze jurk. ‘Een echte Cartier!’ dachten velen. Dat blijkt niet waar, maar Maxima betaalde er toch flink voor.

De ketting met bijpassende armband is op een veiling gekocht voor bijna 60.000 Euro. Weekend meldt fijntjes dat de meeste mensen dat niet eens in een jaar verdienen, maar dat er voor royals blijkbaar andere maatstaven gelden. De set was in elk geval populair: de geschatte cataloguswaarde was ‘slechts’ E 27.000.

Grapje

‘Bridget gaat Bassie achterna,’ grapt Party. Hoezo? Een toerist in Las Vegas maakte stomtoevallig foto’s van Bridget Maasland in een trouwjurk. Alles leek er op dat de presentatrice in de VS stiekem trouwde met haar Pepijn.

Al snel bleek het stel er te zijn voor een reclamecampagne. Net als clown Bassie, die voor een tv-reclame het gerucht verspreidde dat hij een jonge minnares had bezwangerd.

Het Amerikaanse huwelijk is weliswaar echt gesloten, maar niet rechtsgeldig in Nederland. Als ze hier ooit trouwt, moet haar zoontje er natuurlijk bij zijn, vindt Bridget zelf. Dit huwelijk was geweldig om te doen – inclusief jurk en nep-Elvis - maar voor een èchte bruiloft zal Pepijn zijn blondine eerst officieel moeten vragen.

Circus Belinda

Eindelijk is Belinda Meuldijk vertrokken. De ex van zanger Rob de Nijs kreeg van de rechter een dwangbevel om uit zijn huis te gaan. Tot de allerlaatste dag wachtte ze met de verhuizing.

Ze is nu met haar hele circus (zoon, vriend, tig honden, katten en paarden) naar een boerderijtje in Duitsland vertrokken. Wat ze achter liet was een ravage.

Op internet zagen we foto’s van het verwaarloosde huis: overal aangekoekt vuil, woekerende klimop, plukken hondenhaar, vlekken op de vloer en een uitgewoonde keuken.

Blijkbaar hecht de ex van Rob niet zo aan hygiëne. Rob en zijn nieuwe vrouw waren geschokt door zoveel viezigheid en moeten het huis voor veel geld laten opknappen.

Hilarisch vinden we het dan ook dat de dierenvriendin in Story trots poseert in haar nieuwe keuken. Jawel: met een emmer sop en een poetslap. Wat een mens al niet doet voor een beetje goodwill en publiciteit.

Meubelroof

Volgens de moeder van Jan Smit heeft Yolanthe het huis van haar zoon leeggehaald. In Privé mogen we smullen van alle details over deze ‘meubelroof’.

In één middag haalden Yolanthe en haar familie twee verhuisauto’s vol meubels en snuisterijen weg. Dat was niet afgesproken.

Yolanthe ging volgens Gerda heel sneaky te werk. Ze nam alle dure spullen mee en liet er goedkope prullen voor achter. Schemerlampen van E 1000,-, wasmanden, sidetables, zijden bloemen, beddegoed: alles foetsie. Zelfs de kleerhangers zijn weg.

Een bontvel werd vervangen door een nepbontje, voor de ramen van een kastje werd voor de show een vaasje gezet. De rest van de kast bleek leeg. Yolanthe moet dus spullen hebben gekocht om de lege plekken te camoufleren, meent Gerda.

‘Ze kwam met slechts een onderbroek naar Volendam en verliet het huis met twee volle verhuiswagens,’ klaagt ze. En Yolanthe? Die geeft natuurlijk geen commentaar.

Hazes züm haben

Rachel Hazes is weer single. Deze week lopen de meningen over het ‘waarom’ uiteen. Volgens Weekend is de weduwe van André keihard gedumpt door haar Italiaanse vriend.
Maar het verhaal van Privé is spannender.

In de nachtclub van Niccoló heeft de politie een inval gedaan. Er zijn bijna 30 mensen gearresteerd voor drugsbezit en – handel. Niccoló zelf niet, maar zijn club is wel gesloten.

Volgens het blad is Rachel fel anti-drugs en heeft ze hierom de relatie beëindigd. Ook dochter Roxeanne is weer vrijgezel. Kort geleden nog zei moeder Rachel dat ‘Rox’ graag snel kinderen wilde.

Maar nu blijkt de jonge brunette liever nog even te feesten en te genieten van het leven. Beide Hazes-dames zijn dus weer ‘züm haben’. Wie wil?