Brad Pitt en Angelina Jolie zouden graag weer samen willen werken in een vervolg op de film 'Mr and Mrs Smith'.

De twee Hollywoodsterren ontmoetten elkaar tijdens de opnamen van de film 'Mr and Mrs Smith' waar ze als een blok voor een blok voor elkaar vielen.

Een anonieme bron kon het National Enquirer magazine melden dat het stel –dat samen zes kinderen opvoedt- dolgraag in een vervolg op de film zou spelen. Dit om de passie weer terug te brengen in hun relatie.

De bron is volgens het Amerikaanse tijdschrift iemand die dichtbij het koppel staat. De bron vertelde het tijdschrift dat de twee met het vervolg van de film hoopten voor de tweede keer verliefd te worden:

"Dat de dezelfde aantrekkingskracht waar ze vijf jaar geleden door werden bevangen weer tussen hen opleeft."

Stress

“Het is geen geheim dat het niet goed gaat tussen Brad en Angie. De stress van het opvoeden van zes kinderen en het managen van hun carrières vergt veel van hun energie.”

Brad, die meespeelde in 'Mr and Mrs Smith' toen hij nog steeds getrouwd was met Jennifer Aniston, heeft zijn scenarioschrijver Simon Kinberg al gevraagd het vervolg te schrijven op de romantische actiefilm.

Kinderen

De bron kon verder melden: “In het vervolg op de film zullen de Smiths kinderen hebben. Zij zullen ook deel uitmaken van het verhaal.” En: “Brad hoopt dat ze weer verliefd op elkaar worden…om hun relatie weer op de rails te krijgen.”  

Hoewel Brad en Angelina altijd ontkend hebben dat hun relatie begon toen de acteur nog met Jennifer was, heeft het Oscar winnende koppel al wel toegegeven dat ze al tijdens het filmen voor elkaar zijn gevallen.