AMSTERDAM - Het 31-jarige glamourmodel Jordan wil een comeback als zangeres maken. Dat meldt de Britse boulevardkrant The Sun op basis van een vriend van de ex van Peter Andre.

Jordan, die in het echt Katie Price heet, heeft het management van David Bowie in de arm genomen om haar dromen waar te maken.

Van Jordan kwam in 2006 een cd uit. Op de plaat, 'A whole new world', staan duetten van Price en haar toenmalige geliefde Andre. Van het album werden er 180 duizend verkocht in Groot-Brittannië. De plaat is ook in onder meer Azië en Australië uitgebracht.

Half mei maakten zanger Peter Andre en het model bekend een punt te zetten achter hun huwelijk van bijna vier jaar.

Gedumpt

Nadat bekend werd dat het tweetal niet meer samen verder wilde, werd de rondborstige moeder van drie kinderen gedumpt door haar management.

De manager van Price vervulde eenzelfde taak voor Andre, en aangezien de manager langer voor de 'Mysterious girl'-zanger werkte, koos ze ervoor Jordan niet meer te willen vertegenwoordigen.

In The Outside Organisation heeft Jordan haar nieuwe managementbureau gevonden.

David Bowie

The Outside Organisation is ook het management van David Bowie. Price heeft haar vriend laten weten dat ze onder meer meer met muziek bezig wil zijn en daarom voor Outside heeft gekozen.

Haar oude manager focuste zich volgens Price te veel op Groot-Brittannië, terwijl Outside zich richt op de hele wereld. Haar ex-liefje Andre werkt momenteel overigens ook aan zijn comeback.