AMSTERDAM – Lauren Conrad is klaar met de tv-serie The Hills. Het laatste seizoen moet in Nederland nog uitgezonden worden, maar Conrad verklaart tegenover de Cosmopolitan alvast haar keuze: “De producers duwden mij in een richting die ik niet wilde.”

In de serie krijgt Conrad ruzie met haar beste vriendin Heidi Montag. De producers probeerden elke keer op andere manieren om de twee bij elkaar te brengen.

Daar had de 23-jarige actrice nu genoeg van, zo vertelt ze in het tijdschrift: “Wat ze niet begrepen is dat ik helemaal geen ruzie meer wilde maken. Ik wilde het graag achter me laten, maar de producers stonden dat niet toe.”

Zo verscheen Heidi plotseling op een feestje van co-sterren Audrina Patridge en Lo Bosworth, een idee van de producers. “Toen ze me dat geintje flikten, ben ik er meteen vandoor gegaan.”

Plezier

Ook begon haar de serie steeds meer een baan te worden voor de hoofdrolspeelster. “Vroeger was het leuk om te doen, maar hoe populairder de show werd hoe meer ik het gevoel kreeg dat ik in twee werelden leefde.”

Daarnaast geeft de actrice aan dat ze genoeg had van alle paparazzi. Die werden bewust door de producers uit het programma gehouden, maar Conrad had er wel last van.

Nu ze gestopt is met de serie richt ze zich vooral haar kledinglijn LC Lauren Conrad en op de promotie van haar pas uitgebrachte boek ‘L.A. Candy.’