AMSTERDAM – Nadat de moeder van Jan Smit zijn ex Yolanthe publiekelijk aanviel in het SBS6-programma Shownieuws, spreekt zij zich ook uit over de nieuwe relatie van haar zoon. “Jan is volmaakt gelukkig nu. Daar gaat het om”, vertelt Gerda Smit in de Telegraaf.

Jan zou vorige week een ring hebben gekocht voor de verjaardag van de Volendamse Liza, als symbool voor de liefde tussen het kersverse koppel, aldus het dagblad.

Dinsdagavond liet Gerda Smit in Shownieuws weten dat Yolanthe Cabau van Kasbergen het gezamenlijk huis van het voormalig koppel compleet had leeggehaald. In totaal zou ze meer dan een ton hebben meegenomen.

Zegen

Nu geeft de moeder van Jan dus haar zegen over de nieuwe relatie. Zowel Jan als Gerda hebben geen problemen met het leeftijdsverschil tussen de 23-jarige zanger en de 28-jarige Liza. Ook het feit dat zij een 1-jarig kind heeft is geen bezwaar.

“Het belangrijkste voor mij is dat mijn zoon lacht”, aldus Gerda. Bovendien vindt zij een Voledamse vrouw sowieso beter voor Jan.

Ex-partner Liza

De ex-partner van Liza, Wim, is niet gelukkig met de hele situatie: “Mijn dochtertje is het belangrijkste in mijn leven, ik heb een goede omgangsregeling met Liza kunnen treffen, maar ik beleef niet de leukste tijd van mijn leven.”

Hoelang Jan al een relatie heeft met Liza kon hij niet zeggen.