AMSTERDAM - Niet alleen Rachel Hazes heeft een punt gezet achter haar relatie, ook haar dochter is weer vrijgezel. Roxeanne was drieënhalf jaar samen met haar vriend, maar zag haar relatie niet meer zitten. "Het leek er steeds meer op alsof we getrouwd waren", zegt ze deze week in Story.

Volgens Roxeanne kwam dat omdat ze elkaar bijna dag en nacht zagen. "We kregen steeds vaker ruzie. Gelukkig zijn we toch als vrienden uit elkaar gegaan", zo zegt ze in het roddelblad.

Ook Rachel Hazes zette vorige week haar geliefde aan de kant. De weduwe van André Hazes was ruim acht maanden samen met de Italiaan Niccolo Armaroli, maar het heen en weer gereis brak haar op. Bovendien vond Rachel het moeilijk om iedere keer haar kinderen achter te laten als zij naar Italië ging.

Familie

Roxeanne begrijpt de beslissing van haar moeder wel, al ziet ze het zelf iets anders. "We zijn natuurlijk geen kleine kinderen meer. En als mijn moeder naar Italië vertrok, waren we zeker niet alleen. We logeerden dan bij familie."