AMSTERDAM - Laurens Klaver, de vader van de showbizz-zusjes Melody, Kimberley en Stephanie, heeft waarschijnlijk niet lang meer te leven. Vorige week kreeg hij in het ziekenhuis te horen dat hij is uitbehandeld. "De kanker blijkt ontzettend agressief te zijn", zegt Kimberley in Story.

Vorige maand werd bekend dat Laurens Klaver een kwaadaardige tumor heeft. Aanvankelijk was er nog wat hoop op herstel, maar inmiddels blijkt dat de behandelingen en de chemo's geen zin meer hebben.

Kimberley zegt in het weekblad ontzettend bang te zijn voor wat er komen gaat. "De artsen hebben niet hardop uitgesproken dat hij is opgegeven, maar ze hebben ons wel verteld dat hij is uitbehandeld. Ik vrees dat dat op hetzelfde neerkomt."

Zielige gezichten

Ondanks het verschrikkelijke nieuws, proberen de zusjes zich sterk te houden. "Het laatste wat hij wil, is dat we allemaal met zielige gezichten rond gaan lopen. Dus we maken het zo gezellig mogelijk en we leven van dag tot dag."

Melody Klaver, bekend van de films Oorlogswinter en Afblijven, maakte al eens een vreselijk verlies mee. Twee jaar geleden verloor zij haar vriend Timo Smeehuijzen bij een bomaanslag in Afghanistan.

Kimberley speelt in de NCRV-serie SpangaS. Stephanie danst op professioneel niveau. Zo danste ze onder meer tijdens concerten van De Toppers. Ook is ze te zien in twee videoclips van Gerard Joling.