AMSTERDAM - Peter Andre en Katie Price mogen hun scheiding dan publiekelijk uitvechten, volgens de Mysterious Girl-zanger zijn er een aantal dingen die privé moeten blijven. Zo is hij woest over het feit dat Price dit weekend heeft onthuld dat ze een miskraam heeft gehad.

"We hadden afgesproken dat we dit verlies privé zouden houden", zegt hij in zijn wekelijkse column in tijdschrift New!. "Door alles te onthullen over de baby die we hebben verloren gaat Katie tegen al onze afspraken in."

"Haar miskraam was een verschrikkelijke tijd voor ons beiden. Ik vind absoluut dat dit tussen ons had moeten blijven", aldus Andre. "Helaas heb ik geen controle over de dingen die Katie zegt. Wat andere mensen doen kan ik niet in bedwang houden. Ik kan alleen bedwingen wat er uit mijn eigen mond komt."

Realityserie

De Britse zender ITV zond het interview met Price zaterdagavond uit. In het vraaggesprek onthulde het glamourmodel dat ze vlak voor de breuk met Andre een miskraam had. Dat hun huwelijk over is wijt Price aan de realityserie die het stel jarenlang opnam. "We zaten voortdurend op elkaars lip. Dat is niet gezond."

Naar verluidt kreeg 100.000 pond (116.000 euro) betaald voor het interview. "Aanvankelijk was ik niet van plan om het interview te bekijken", zegt Andre. "Maar uiteindelijk heb ik toch gekeken met mijn moeder en broer. Hij wilde graag weten wat ze over onze familie zou zeggen."

Pijn

De zanger zegt op dit moment geen behoefte te hebben aan een nieuwe relatie. Hij ontkent dan ook het gerucht dat hij het momenteel erg leuk heeft met de voormalige Big Brother-bewoonster Chantelle Houghton. "Ik heb absoluut geen vriendin. Ik heb nog steeds veel pijn van alle dingen die er de afgelopen maanden gebeurd zijn."

Kinderen

Het voormalige koppel had maandag nog een korte ontmoeting. Price was even bij het huis van Andre in Brighton om de kinderen te brengen. Volgens ooggetuigen wisselden de twee slechts een aantal woorden met elkaar.

Peter Andre en Katie Price even samen