AMSTERDAM - Kirsten Dunst heeft onthuld dat ze in het verleden wel eens seks in een pashokje heeft gehad met Jake Gyllenhaal. In Cosmopolitan laat de actrice weten dat zij en haar ex soms van geen ophouden wisten. "Soms deden we het wel vijf keer op een dag."

De Amerikaanse editie van het vrouwenblad ondervroeg onder meer Hollywoodsterren naar hun seksgedrag in een uitgebreid onderzoek.

Ook Desperate Housewives-actrice Eva Longoria verklapt een aantal bedgeheimen. Zo zegt de filmster het geweldig te vinden om vastgebonden te worden aan het bed tijdens de daad."

"Ik ben er niet op tegen als mijn man me aan het bed vastmaakt met zijden sjaaltjes. Ik vind het prettig als een man me commandeert. Het is heel sexy als je je een beetje slaafs opstelt."

Mel B

Niet alleen Longoria en Dunst zijn open over hun seksleven, ook andere beroemdheden maken geen geheim van hun slaapkameravonturen.
Zo laat de voormalige Spice Girl Mel B geen moment onbenut om over haar relatie en seksleven te praten. Ook de ex-vrouw van zanger Peter Andre, Katie Price, is een open boek.