AMSTERDAM - Zanger Justin Timberlake zal zijn naam verbinden aan twee parfums. Givenchy heeft de zanger gestrikt voor de parfums 'Play' en 'Play Intense'.

Directeur en ceo van LVMH Perfumes & Cosmetics, Pamela Baxter vertelt waarom Justin Timberlake de juiste keuze was voor de parfums. "We zochten een man die herkend wordt op de hele wereld en een verleidelijke potentie heeft. Het belangrijkste nog was dat we een man zochten die de moderne elegantie van Givenchy kon uitstralen met 'Play'. En wie kon dat anders zijn dan Justin."

Justin Timberlake is blij met samenwerking, zo meldt WWD. Zelf moet hij nog niet denken aan een eigen parfum. "Ik weet niet of ik me prettig zou voelen met een eigen parfum. Het zou voelen alsof ik aan het vals spelen ben. Alsof ik niks gecreëerd heb."

De campagne waar Timberlake in schittert, zal in september te zien zijn.
 

Koffie

Het parfum bevat onder andere de ingrediënten mandarijn, grapefruit, zwarte peper, koffieplant en patchouli. De parfums zullen in 50ml en 100ml verkrijgbaar zijn.

Vanaf september zijn 'Play' en 'Play Intense' te koop in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië. In Nederland is de geur al enige tijd verkrijgbaar.