Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Party, Privé, Story en Weekend. Met daarin deze week dat Rachel Hazes kletst, Frans Bauer niet op vakantie kan, de Gullits juist wèl, Gordon glitters wil, Danielle Oerlemans geen kleren heeft en het vakantiehuis van Max en Lex een drama lijkt. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Dat Gerard Joling graag in de make-updoos grabbelt, wisten we al. Maar nu heeft ook zijn ‘valse zuster’ Gordon de schmink ontdekt. Niet alleen verfde hij zijn haar spierwit, ook maakt hij zijn ogen tegenwoordig op.

Volgens Weekend gebruikt de zanger/presentator mascara en oogpotlood. ‘Dat is duidelijk te zien,’ verklapt een medewerker van RTL Boulevard. Goor zelf zegt dat hij een nieuwe look heeft voor zijn komende programma ‘Glitter Glamour Gordon’. Het blad denkt echter dat hij na de afgang van De Toppers een nieuwe start wil maken.

No more Niccolo
 

Het was Niccolo vóór en Niccolo nà. Maar tóch heeft Rachel Hazes het uitgemaakt met haar Italiaanse lover. Volgens Story kon ze niet meer tegen het heen en weer reizen. Elke keer stonden haar kinderen Dré en Roxeanne haar huilend uit te zwaaien op Schiphol. En dus koos de weduwe van André voor haar kids en brak ze met de Italiaan.

Dit lijkt ons een onzinverhaal. De twee koters zijn ver in de pubertijd en na school werken ze beiden in de showbizz. En die zouden dan staan te grienen als ma een weekeindje weg gaat? Daar is vast méér aan de hand dan moeder Hazes aan de pers wil vertellen.

Geen vakantie voor Frans
 

Frans Bauer gaat dit jaar niet op vakantie. Normaal gaat het gezin altijd naar hun vaste hotel op Cran Canaria. Mariska stopt dan haar eigen potten appelmoes in de koffer, zoals we ooit in hun reality-soap zagen. Maar deze zomer blijven ze thuis.

De twee maanden oude baby Lucas is nog te bewerkelijk om mee naar het buitenland te nemen. Frans is bezig zijn vaarbewijs te halen en huurt daarna een snelle speedboot. Ook gaat de zanger veel sporten en op dieet.

Ditmaal niet volgens de Sonja Bakker-methode, ook al viel hij daar ooit 30 kilo mee af. Met een diëtiste en een sportdieet probeert hij weer slank en fit te worden. Voor zijn optredens, zegt hij. Of is het eigenlijk voor in zijn zwembroek in de speedboot?

Familytime
 

De familie Gullit is op vakantie in Saint Tropez. Het stel poseert braaf voor de fotograaf van Story. Ruud, Estelle en kids gaan maar liefst 8 weken op pad. Ze vinden dat ze dat enorm verdiend hebben.

Papa Ruud is veel in het buitenland geweest en nu moet er quality-time komen. De voetballer rolt en dolt door het zand met zoon en dochter. Maar toch kan Story het niet laten om fijntjes te melden dat dit Ruuds 3e huwelijk  is.

Het moet wrang zijn voor alle kinderen uit de vorige relaties om hun vader zo leuk te zien doen. We zien hem immers nooit met de jongelui uit de ‘eerdere leg’. Estelle zal het worst wezen. Ze is net (pas) 31 geworden, is recent 10 kilo afgevallen en de creditcard van manlief doet het nog steeds zonder problemen. One happy family dus.

Comfy Daniëlle
 

Nog even en Daniëlle Oerlemans krijgt een baby. De familie is voor vakantie en geboorte terug in het Gooi en ‘Daan’ geniet. In Party sloft ze met dikke buik op teenslippers door de winkelstraat van haar dorp. Prachtig, vinden de bladen haar en haar buik. Maar in Privé slaat ze de plank wel een beetje mis.

Op haar omafiets draagt ze niets anders dan een legging en spaghettitopje. Behalve haar buik puilen ook haar borsten behoorlijk uit. Misschien dat deze ‘comfy’ dracht in Amerika gewoon is, wij vinden het een beetje slonzig en onverzorgd.

Kon ze nou echt geen leuker zwangerschapsjurkje vinden? Of doet ze zuinig en koopt niks nieuws omdat dit toch haar vierde en laatste kind is?

Prinselijk paradijs
 

‘Niks geen cocktails op Mozambique', begint Weekend een artikel over Maxima en Alexander. De bouw van hun geplande vakantiehuis aan de kust daar gaat niet voorspoedig. De ene tegenslag na de andere dient zich aan. Er is nog geen paal in de grond geslagen, de projectontwikkelaar is foetsie (met het geld), de bouwvergunning verloopt bijna en de lokale bevolking protesteert.

‘We hebben geen haast,’ zei Willem-Alexander onlangs nog luchtig tegen een journalist. Toch wordt niemand blij van ‘bedrog, tegenslag en moord’ zoals het blad het omschrijft. De moord slaat op een lokale tegenstander van het bouwproject, die volgens bronnen door de plaatselijke politie omgebracht zou zijn.

‘Niet ver van waar Alexander en Maxima met hun drie dochters vakantie willen gaan vieren,’ gruwelt het blad geniepig. Zo te horen is er inderdaad van een koninklijke cocktail op het privé-strand voorlopig nog geen sprake.