AMSTERDAM - De gevallen actrice Lindsay Lohan begint haar eigen productiemaatschappij voor films en televisie.

Lohan heeft het bedrijf Unforgettabble Prods. opgezet samen met Kristi Kaylor, die het kledingmerk 6126 van Lohan leidt, schrijft het Amerikaanse filmvakblad Hollywood Reporter.

De 23-jarige actrice en zangeres, die al een tijdje niet meer te zien was in een grote film, en Kaylor zijn bezig met de ontwikkeling van diverse projecten. Een daarvan is een televisieshow genaamd 'Faux Real', omschreven als de Entourage voor de modewereld.

Entourage is een Amerikaanse televisieserie over de beginnende carrière van een filmster met een zogenoemde A-status.

Gameshow

Het tweetal werkt ook aan een gameshow die 'That's what friends are for' moet gaan heten en een televisieshow, die Lohan en Kaylor in samenwerking met een liefdadigheidsorganisatie willen maken.

Voordat Kaylor de modewereld indook, heeft ze onder meer samen met Jennifer Aniston Voxxy opgezet. Voxxy was een online plek voor meiden, die uiteindelijk uitmondde in een tijdschrift, dat werd verkocht.

Lohan en Kaylor willen digitale media verweven in alles wat ze bij Unforgettable creëren. "We willen alles gebruiken. Lindsay is 23 jaar oud en zij zit helemaal in de mobiele media."