AMSTERDAM - Bridget Maasland en haar vriend Pepijn zijn inderdaad getrouwd in Las Vegas, zoals hun trouwbewijs laat zien. Maar de verbintenis is niet alleen uit liefde gesloten, onthulde de presentatrice donderdagavond in RTL Boulevard.

"Het is een pr-stunt voor een nieuwe telefoon", aldus de 34-jarige Maasland in het programma.

"We zijn in Las Vegas om trouwfoto's te maken voor de reclamecampagne van een nieuwe telefoon. Normaal gesproken doe je dat natuurlijk met een grote camera en dan is het gelijk duidelijk dat je aan het werk bent, maar deze keer dus niet.

Woensdag doken trouwfoto's van het koppel op, waarop te zien was hoe Maasland en haar partner in trouwkleding hun hotel verlieten. Later dook ook het trouwbewijs op.

Speculaties

Bridget laat in een reactie weten dat al jaren wordt gespeculeerd dat zij met haar Pepijn gaat trouwen.

Het in Las Vegas gesloten huwelijk is niet rechtsgeldig in Nederland. "Maar het was te gek om met Pepijn voor het altaar te staan. Het was een topdag."

Maasland is niet van plan haar Amerikaanse huwelijk te gaan omzetten. De presentatrice hoopt haar trouwdag in de toekomst nog eens groots over te doen in Nederland. "Ik wil een écht huwelijk en een groot feest met Mees en de familie."

Trouwfoto's Bridget Maasland opgedoken