AMSTERDAM - Anna Kournikova heeft haar beste tennisjaren achter zich liggen, maar desondanks weet ze de mensen nog steeds te enthousiasmeren voor sport. Woensdagavond gaf ze voor het oog van de camera les aan kinderen.

"Ik vind het geweldig om tijd met kinderen door te brengen, ik ben dol op ze", aldus de tennisster.

De 28-jarige Kournikova was uitgenodigd door het Kastles stadium in Washington om daar een tennisclinic te geven aan kinderen. Maar liefst zestig kinderen kregen de basisbeginselen van het tennis uitgelegd door de blondine. Ze speelden wat wedstrijdjes en naderhand nam Kournikova nog alle tijd om te signeren en op de foto te gaan.

Toegankelijk

De organisator was verheugd over het beroemde bezoek. "Anna is geweldig met mensen en families, vooral met kinderen. Ze is erg toegankelijk."

Kournikova is al een tijdje geblesseerd. Grote wedstrijden speelt ze al lang niet meer. Haar privéleven daarentegen trekt wel nog de aandacht.

Verlovingsring

Deze week werd de sportster gesignaleerd met een grote verlovingsring om haar vinger, wat het gerucht voedt dat ze zich heeft verloofd met haar vriend, zanger Enrique Iglesias.

Zelfs woensdag tijdens de tennisclinic werd Kournikova met de ring gespot. Haar woordvoerder wil echter niets kwijt over eventuele trouwplannen.

Anna Kournikova geeft les