AMSTERDAM - Jennifer Aniston verlangt soms naar een leven buiten de spotlights. Een privéleven heeft ze eigenlijk niet, en de roddelpers ligt voortdurend op de loer. "Het wordt steeds erger en erger met de paparazzi en de tabloids", zegt de actrice in Glamour.

"Er zijn momenten dat ik er echt genoeg van heb en dat ik geen zin heb om er mee te dealen. Het zou belachelijk zijn om iets anders te beweren", aldus de 40-jarige Aniston.

De Hollywoodactrice vindt het met name moeilijk dat de pers haar nooit met rust laat. "Het is de inbreuk op mijn privacy die me parten speelt", zo zegt ze deze week in Glamour.

"In de roddelbladen is een soort van soapserie gecreëerd waarin ik een bepaalde rol toebedeeld heb gekregen. En iedereen om me heen heeft - zeg maar - ook weer z'n eigen rol in het hele drama."

Geen spijt

In een eerder interview liet Aniston onlangs nog weten dat ze juist heel blij is met haar leven. "Ik ben er heel trots op. Het is te gek voor woorden dat er ook maar enige twijfel heerst over mijn geluk, dat er wordt gedacht dat ik niet tevreden ben met mijn leven. Ik heb geen spijt. Nergens van. Ik heb alleen maar geweldige ervaringen mogen beleven. Ik wil dat mensen dat weten."

Aniston denkt er regelmatig over na om ooit achter de schermen te gaan werken, geeft ze toe. "Ik zou graag willen regisseren. Ik weet niet of ik voor altijd voldoening zal blijven halen uit het acteren. Wie zal het zeggen."

Film

Aniston is op dit moment weer op het witte doek te bewonderen bewonderen in de film 'Management'. Vanaf donderdag is deze film ook in Nederland te zien.

Jennifer Aniston in Glamour