AMSTERDAM - Rachel Hazes heeft een punt gezet achter haar relatie met de Italiaan Niccolo Armaroli. Het koppel was sinds vorig jaar oktober samen, maar Rachel laat nu aan Story weten dat het heen en weer reizen haar opbreekt. "Ik kan het gewoon niet meer."

Volgens Rachel hadden zij en Niccolo het erg leuk samen, en heeft ze meerdere keren overwogen om te emigreren naar Italië. "Natuurlijk zou het ideaal zijn om te emigreren, maar dat gaat niet", zegt ze in het weekblad.

"Mijn kinderen zijn leerplichtig. Die kunnen niet zomaar Nederland uit. Daar komt bij dat ze hier hun vrienden hebben en ook hun carrière aan het opbouwen zijn. Ik kan eigenlijk niet anders dan mijn eigen geluk opofferen voor mijn kinderen. Die zijn het allerbelangrijkste", zo zegt de weduwe van zanger André Hazes.

Lastig

Rachel zegt de situatie erg lastig te vinden, vooral omdat ze veel om haar Italiaanse geliefde geeft. "Hij heeft me door moeilijke momenten heen gesleept en hij had er altijd begrip voor dat André nog steeds belangrijk is in mijn leven."

"Maar ik kan het niet meer opbrengen om elke keer naar Florence te gaan en mijn kinderen hier te moeten achterlaten. Als ik afscheid van ze nam op Schiphol en ik zag die betraande ogen, dan ging ik kapot als ik door de gate liep. Je bent en blijft toch altijd moeder."