AMSTERDAM - Jan Smit ontkent nog steeds dat hij een relatie heeft met de Volendamse Liza, maar het koppel wordt wel steeds vaker samen gespot. De blondine zou zelfs regelmatig de nacht doorbrengen in Jans luxueuze villa, meldt Story woensdag.

Dat Jan en Liza elkaar regelmatig ontmoeten, valt niet meer te ontkennen. Het roddelblad wist het koppel op de gevoelige plaat vast te leggen bij de villa van de populaire zanger.

Toch is er volgens Jan geen sprake van een relatie. In een eerder interview deed hij alle geruchten af als onzin. "Zij is een nichtje van een goede vriendin van me. Ik weet niet beter dan dat wij aan elkaar gekoppeld worden."

Fluisteren

De zanger baalt ervan dat er in Volendam zo veel geroddeld wordt. "Zodra wij beiden op de Dijk zijn, zie je de mensen fluisteren. Maar de waarheid is dat ik nog nooit iets met haar heb gehad. Het merendeel van Volendam weet precies hoe het zit, maar er is een groep die de boel loopt op te stoken."

Zelfs toen Jan nog iets met Yolanthe Cabau van Kasbergen had ging het gerucht dat hij een oogje op de toen nog getrouwde Liza had. Deze geruchten werden toen zo hevig dat Yolanthe zelf de echtgenoot van Liza belde om te vragen of hij wist hoe het zat.

Frustreren

Liza en haar echtgenoot gingen onlangs uit elkaar. De ex-man van de Volendamse wil niet ingaan op de zaak, om de verstandhouding met de moeder van zijn kind niet te frustreren.