AMSTERDAM - Het lijkt erop dat Bridget Maasland toch eindelijk in het huwelijksbootje is gestapt met haar grote liefde Pepijn. Het koppel zou elkaar dinsdag het jawoord hebben gegeven in Las Vegas, zo is te zien op foto's die woensdag opdoken.

Een Nederlands stel dat ook op vakantie in Las Vegas is, maakte de kiekjes in de buurt van Ceasars Palace, het hotel waar Maasland verblijft.

De manager van de presentatrice, Xenia Kasper, kan echter tegenover NU.nl nog niet bevestigen dat de presentatrice met haar grote liefde in het huwelijksbootje is gestapt. "Ik ben zelf ook met vakantie, dus ik weet van niets", aldus de zegsvrouw.

Aanzoek

Maasland liet zich twee jaar geleden al eens ontvallen dat ze het leuk zou vinden om te trouwen, maar dat ze niet met smart op een aanzoek wacht. "Ik zou het niet erg vinden als hij het niet doet, maar ik zou het wel heel leuk vinden als hij me vraagt", liet ze toen in een interview weten.

"Het is toch geweldig als iemand van de daken schreeuwt: 'Ik kies volledig voor jou!', want dat is eigenlijk wat je dan doet", aldus Maasland.

Nepaanzoek

Twee jaar terug deed haar vriend wel een 'nepaanzoek', toen Maasland op de bruiloft van een bevriend stel voor de derde keer in haar leven een bruidsboeket ving. Maasland riep toen 'drie keer is scheepsrecht', waarop Pepijn haar voor de grap een aanzoek deed.

Het koppel heeft een zoontje van bijna tien maanden oud, Mees Kingston.

Trouwfoto's Bridget Maasland opgedoken