AMSTERDAM - Niet alleen glamourmodel Katie Price lijkt over haar relatiebreuk heen te zijn, ook Peter Andre lijkt de bloemetjes weer buiten te zetten. De zanger wordt de laatste tijd opvallend vaak gezien met Chantelle Houghton, ex-deelneemster van de Britse Big Brother.

De afgelopen dagen werden Peter en Chantelle tijdens verschillende gelegenheden samen gezien, zo meldt de Britse tabloid Daily Mail maandag. Afgelopen weekend was de realityster te gast op het verjaardagsfeestje van Peters dochter Princess.

Op vrijdag woonde het tweetal een awardshow in Londen bij en de nacht daarvoor waren ze samen in een nachtclub gespot.

Ideale man

Chantelle heeft in het verleden al eens laten doorschemeren dat ze in Peter haar ideale man ziet, alleen was de zanger toen nog samen met Katie Price. Onlangs maakten zij bekend dat ze gingen scheiden.

Volgens de Britse krant is niet met zekerheid te zeggen of Peter en Chantelle een relatie hebben, aangezien de gezamenlijke uitstapjes en de bijbehorende geruchten ook een publiciteitsstunt zouden kunnen zijn. De twee delen immers dezelfde manager.

Zelf ontkennen de twee dat er iets speelt. Peter zou op dit moment geen behoefte hebben aan een relatie, omdat hij net vrijgezel is.