AMSTERDAM - Presentator Eddy Zoëy mag dan vrouw en kinderen hebben, dat neemt niet weg dat hij nog steeds veel belangstelling geniet van de vrouwen. "Zelfs als ze weten dat ik getrouwd ben, vragen ze nog of ik geïnteresseerd ben in vreemdgaan. Nee dus", zegt hij in Viva.

Vooral sinds Zoëy het dagelijkse datingprogramma 'Take Me Out' presenteert heeft hij over aandacht niet te klagen. "Sinds dat programma heb ik veel meer aanspraak van vrouwen, dat is even wennen. Sommigen zijn ontzettend direct", zo zegt Zoëy in het weekblad.

De vrouw van Zoëy, Marieke Hulsegge, snapt dat wel. "Hij is uitbundig, aanwezig en ziet er goed uit, dus aan belangsteling heeft hij geen gebrek. In het begin had ik daar wel eens moeite mee. Tegenwoordig trek ik me er niets meer van aan. Ik weet inmiddels dat hij altijd bij mij thuis komt. Ik vertrouw hem."

Momenten

De 42-jarige presentator is inmiddels dertien jaar samen met zijn vrouw. Sinds ze samen kinderen hebben, is er minder tijd voor elkaar, maar Zoëy weet zijn relatie leuk te houden. "We delen veel interesses, dat helpt. We komen minder aan elkaar toe dan vroeger. Daarom koester ik de momenten samen meer."

Zoëy verruilde dit jaar BNN voor RTL. Vanaf september presenteert hij 'Expeditie Robinson' op RTL 5.