LOS ANGELES - Kevin Jonas, de oudste broer van het trio Jonas Brothers, heeft zijn vriendin Danielle Deleasa ten huwelijk gevraagd. De 21-jarige Amerikaanse muzikant ging woensdagochtend voor de deur van zijn liefje op zijn knieën.

''Ze zei ja, ja, ja, ongeveer vijfhonderd keer supersnel achter elkaar'', aldus Jonas tegen het Amerikaanse tijdschrift People.

De oudste Jonas gaf zijn kersverse verloofde een ring die hij samen met de juwelier had ontworpen. Hij is twee jaar samen met de 22-jarige voormalige kapster.

Vakantie

Het paar leerde elkaar kennen tijdens een vakantie met hun families op de Bahama's. Er is nog geen huwelijksdatum geprikt. ''Het voelt nog als een droom'', aldus de aanstaande bruid.

Jongere broertjes Joe en Nick zijn blij met hun nieuwe familielid. ''Gefeliciteerd grote broer'', schrijven zij op hun Twitter-pagina. ''Dani, welkom in de familie, we kunnen niet wachten tot je met ons mee op pad gaat.''

De Jonas Brothers treden 13 november op in Ahoy in Rotterdam. Een verfilming van een eerdere concerttournee draait momenteel in de Nederlandse bioscopen.